Ingredientai

Ryžiai 100 g
Morkos 1 vnt.
Sultinio milteliai 3 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morką sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite kol svogūnai gražiai pageltonuos.

2. Į puodą supilkite vandenį, konservuotus smulkintus pomidorus. Supilkite keptas morkas.

3. Kol vanduo užvirs, paruoškite mėsos kukulius.

4. Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir gerai išminkykite.

5. Kukulius sumeskite į verdantį vandenį. Ugnies nemažinkite dar bent 5 minutes.

6. Sumažinkite ugnį, kad sriuba švelniai virtų, suberkite ryžius, prieskonius ir virkite dar 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba