Ingredientai
Ryžiai
100
g
Konservuoti pomidorai
1
indelis
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Sultinio milteliai
3
šaukšteliai
Kiaulienos faršas
300
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Morką sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite kol svogūnai gražiai pageltonuos.
2. Į puodą supilkite vandenį, konservuotus smulkintus pomidorus. Supilkite keptas morkas.
3. Kol vanduo užvirs, paruoškite mėsos kukulius.
4. Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir gerai išminkykite.
5. Kukulius sumeskite į verdantį vandenį. Ugnies nemažinkite dar bent 5 minutes.
6. Sumažinkite ugnį, kad sriuba švelniai virtų, suberkite ryžius, prieskonius ir virkite dar 25 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai