Ingredientai

Ryžiai 100 g
Morkos 1 vnt.
Sultinio milteliai 3 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morką sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite kol svogūnai gražiai pageltonuos.

2. Į puodą supilkite vandenį, konservuotus smulkintus pomidorus. Supilkite keptas morkas.

3. Kol vanduo užvirs, paruoškite mėsos kukulius.

4. Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir gerai išminkykite.

5. Kukulius sumeskite į verdantį vandenį. Ugnies nemažinkite dar bent 5 minutes.

6. Sumažinkite ugnį, kad sriuba švelniai virtų, suberkite ryžius, prieskonius ir virkite dar 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai