Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į verdantį sultinį suberkite ryžius. Po kelių minučių sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytas morkas ir smulkintą imbierą.

Pavirkite, kol morkos suminkštės, supilkite žuvies padažą, laimų sultis ir cukrų.

Truputį pavirus, sudėkite jūros gėrybes. Užvirkite. Suberkite smulkintą kalendrą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba

Rusiška raugintų kopūstų sriuba
Lengvai paruošiamas
2 val.

Rusiška raugintų kopūstų sriuba

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške