Ingredientai
Ryžiai
200
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
4
šaukštai
Razinos
1
stiklinė
Sviestas
50
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Migdolai
0.5
stiklinės
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite ir palaukite kol atvės.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Į atvėsusią ryžių košę supilkite išsuktus kiaušinių trynius su cukrumi, supilkite susmulkintus riešutus, mirkytas razinas ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir sudėkite į ryžius, gerai išmaišykite.
Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą, išlyginkite paviršių.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Atsiliepimai