Ingredientai

Ryžiai 200 g
Cukrus 4 šaukštai
Razinos 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Migdolai 0.5 stiklinės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Ryžius išvirkite ir palaukite kol atvės.

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

Į atvėsusią ryžių košę supilkite išsuktus kiaušinių trynius su cukrumi, supilkite susmulkintus riešutus, mirkytas razinas ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite.

Baltymus išplakite iki standžių putų ir sudėkite į ryžius, gerai išmaišykite.

Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą, išlyginkite paviršių.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai