Ingredientai
Karštai rūkyta menkė
1
vnt.
Virti ryžiai
3
stiklinės
Obuoliai
1
vnt.
Vynuogės
20
vnt.
Majonezas
3
šaukštai
Grietinėlė
2
šaukštai
Druska
1
žiupsnelis
Malti kvapieji pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Puikus skonių derinys.
Gaminimo eiga
Iš rūkytos menkės pašalinkite kauliukus ir žuvį supjaustykite smulkiais gabalėliais. Juos sumaišykite su virtais ryžiais.
Suberkite kubeliais supjaustytą obuolį bei per pusę perpjautas vynuoges be kauliukų.
Sumaišykite padažui skirtus produktus, užpilkite juo salotas ir atsargiai išmaišykite. Prieš patiekdami, 30 min. palaikykite.
Atsiliepimai