Ingredientai
Biskvito lakštai
1
vnt.
Ledai vaniliniai
500
g
Persimonai trinti
2
stiklinės
Cukrus
1
stiklinė
Druska
0.5
šaukštelio
Džiovinto imbiero milteliai
0.5
šaukštelio
Cinamonas
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Grietinėlė
1.5
stiklinės
Migdolai smulkinti
0.5
stiklinės
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą. Tuo metu persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.
Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite migdolais ir plakta grietinėle.
Atsiliepimai