Ingredientai

Vištienos faršas 600 g
Majonezas 1 šaukštas
Kiaušiniai 1 vnt.
Pievagrybiai 8 vnt.
Miltai 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

Į maltą vištieną įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite pjaustytus pievagrybius, įdėkite majonezo, įberkite miltų, prieskonių ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir žirnelių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas