Gaminimo eiga

1. Miltus sumaišykite su druska ir sviestu, įpilkite 3 šaukštus vandens, užminkykite tešlą.

2. Iškočiokite lakštą, įtieskite jį į apvalią kepimo forma, padarykite kraštus ir 200 laipsnių orkaitėje kepkite 15 min. Tai bus pyrago pagrindas.

3. Sutarkuokite sūrius smulkia tarka, tolygiai paskirstykite ant pagrindo, apibarstykite tarkuotu muskatu.

4. Kiaušinius su išplakite pienu ir grietinėle ir užpilkite ant sūrio.

5. 220 laipsnių orkaitėje kepkite pyragą dar 20 min.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai