Ingredientai

Grikiai 6 šaukštai
Špinatai 2 saujos
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir nuvarvinkite.

2. Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu vienu šaukštu aliejaus.

3. Pabarstykite pipirais, druska, įspauskite česnako.

4. Kepkite maišant ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.

5. Suberkite špinatus ir maišant kepkite dar 3 minutes.

6. Sumaišykite su grikiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Neatsivalgomas bulvių šimtalapis

Lengvai paruošiamas
15 min.

Makaronai su sūriu

Lengvai paruošiamas
20 min.

Bulvių ir porų sriuba

Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

Kugelis su traškia sūrio plutele