Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
2. Trynius išsukite su cukrumi ir vanilės ekstraktu iki purumo.
3. Pašildykite grietinėlę ir plakant supilkite į kiaušinių masę. Gerai išplakite.
4. Gautą masę išpilstykite į 4-6 keramikinius kepimo indelius.
5. Į skardą įpilkite šilto vandens, sudėkite į ją paruoštus kepimo indelius ir dėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30 minučių. masė turi iškepti, bet ne apskrusti.
6. Ištraukę iš orkaitės, leiskite atvėsti ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai.
7. Tada ant kiekvienos porcijos tolygiai užberkite po 1 arbatinį šaukštelį rudojo cukraus.
8. Nustatykite orkaitės rėžimą, kad kaitintų tik iš viršaus (dar geriau jei orkaitėje yra skrudinimo grotelės).
9. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
10. Sudėkite indelius į skardą aukščiausioje pozicijoje ir kepkite apie 1 minutę, kol cukrus išsilydys ir gražiai paruduos
Atsiliepimai