Ingredientai
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Baklažanai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Cukinijos (nedidelės)
2
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.5
vnt.
Pomidorai
3
vnt.
Daržovių sultinys
600
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
žiupsnelis
Rozmarinai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Morkas smulkiai sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius perpjaukite pusiau.
Į įkaitintą sviestą sudėkite svogūnus, maišant kepkite apie minutę. Suberkite morkas, kepkite dar porą minučių. Suberkite pievagrybius ir kepkite vis pamaišant dar 5 minutes. Suberkite į troškinimo puodą.
Baklažaną supjaustykite ir apkepkite svieste su išspaustu česnaku apie 2-3 minutes. Suberkite į puodą.
Cukiniją, pomidorus ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suberkite į puodą. Saliero gumbą smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.
Užpilkite daržovių sultiniu (turi tik šiek tiek apsemti daržoves), įberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarino ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Atsiliepimai