Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Pievagrybiai 10 vnt.
Baklažanai 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Cukinijos (nedidelės) 2 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.5 vnt.
Pomidorai 3 vnt.
Daržovių sultinys 600 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Rozmarinai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas smulkiai sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius perpjaukite pusiau.

Į įkaitintą sviestą sudėkite svogūnus, maišant kepkite apie minutę. Suberkite morkas, kepkite dar porą minučių. Suberkite pievagrybius ir kepkite vis pamaišant dar 5 minutes. Suberkite į troškinimo puodą.

Baklažaną supjaustykite ir apkepkite svieste su išspaustu česnaku apie 2-3 minutes. Suberkite į puodą.

Cukiniją, pomidorus ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suberkite į puodą. Saliero gumbą smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Užpilkite daržovių sultiniu (turi tik šiek tiek apsemti daržoves), įberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarino ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas