Ingredientai
Gaminimo eiga
Vištienos filė faršą arba maltą vištienos filė ir 5 mm dydžio kubeliais supjaustytą vištienos šlaunelių mėsą sumaišykite su kiaušiniais, grietinėlėje išmirkytais dziūvėsėliais, išspaustu česnaku, sutarkuotais svogūnais, pjaustytomis petražolėmis, druska ir juodais maltais pipirais.
Tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus, supjaustytus apie 1 cm dydžio gabalėliais. Viską gerai išmaišykite.
Paruoštą masę palikite 10 min. pastovėti.
Tuomet kelis kartus išmuškite masę – meskite iš aukštai į indą, kuriame ji buvo maišyta, tai pakartokite 5 kartus, kad išeitų visas oras.
Paruoštą Netikro zuikio masę išklokite į formą, užklokite folija ir kepkite iki 180' C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. priklausomai nuo to kokio diametro jūsų forma.
Iškeptą Netikrą zuikį galite patiekti karštą su garnyru, arba šaltą supjaustyta riekelėmis kaip užkandį.
Atsiliepimai