Gaminimo eiga

1. Vištienos filė faršą arba maltą vištienos filė ir 5 mm dydžio kubeliais supjaustytą vištienos šlaunelių mėsą sumaišykite su kiaušiniais, grietinėlėje išmirkytais džiūvėsėliais, išspaustu česnaku, sutarkuotais svogūnais, pjaustytomis petražolėmis, druska ir juodais maltais pipirais.

2. Tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus, supjaustytus apie 1 cm dydžio gabalėliais. Viską gerai išmaišykite.

3. Paruoštą masę palikite 10 min. pastovėti.

4. Tuomet kelis kartus išmuškite masę – meskite iš aukštai į indą, kuriame ji buvo maišyta, tai pakartokite 5 kartus, kad išeitų visas oras.

5. Paruoštą Netikro zuikio masę išklokite į formą, užklokite folija ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. priklausomai nuo to, kokio diametro jūsų forma.

6. Iškeptą Netikrą zuikį galite patiekti karštą su garnyru arba šaltą supjaustyta riekelėmis, kaip užkandį.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai