Ingredientai

Varškė 2 pakeliai
Grietinė 4 šaukštai
Cukrus 5 šaukšteliai
Želatina 2 šaukšteliai
Bananai 2 vnt.
Sviestas 0.5 pakelio
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Porcijos: 8
Už receptą dėkojame skaitytojai Simonai.

Gaminimo eiga

Želatiną ištirpinkite šiltame vandenyje ir palikite išbringti.

Atvėsusią želatiną gerai išsukite su varške, grietine ir cukrumi.

Šiltoje juodoje arbatoje kelias sekundes pamirkykite sausainius, kad suminkštėtų.

Sausainius sudėkite vienas šalia kito ant didelės lygios lėkštės ar kito lygaus pagrindo. Tai bus pirmas torto sluoksnis.

Ant sausainių tepkite varškės sluoksnį. Sudėliokite griežinėliais supjaustytus bananus.

Trečias sluoksnis - vėl arbatoje pamirkyti sausainiai. Ketvirtas - varškės ir bananų. Taip sluoksniuokite kol pasibaigs sausainiai ir varškė.

Tortą valandai dėkite į šaldytuvą.

Ištirpinkite sviestą. Jį sumaišykite su kakavos milteliais ir cukrumi. Pravėsusį glaistą užpilkite ant torto viršaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai