Ingredientai

Pomidorai 1 kg
Cukrus 3 šaukštai
Druska 1 šaukštas
Pipirai šaukštelis
Citrinų sultys 1 šaukštas
Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Bazilikai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Svogūnai 2 vnt.
Porcijos: 20

Gaminimo eiga

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odeles ir smulkiai supjaustykite.

Supilkite į puodą kartu su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Pagardinkite druska, pipirais, supilkite cukrų, aliejų ir virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.

Supilkite citrinos sultis, suberkite išspaustą česnaką ir pagardinkite bazilikais ir čiobreliais.

Virkite dar apie 30 minučių.

Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas