Ingredientai

Cukrus 70 ml
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

2. Trynius išsukite su cukrumi ir vanilės ekstraktu iki purumo.

3. Pašildykite grietinėlę ir plakant supilkite į kiaušinių masę. Gerai išplakite.

4. Gautą masę išpilstykite į 4-6 keramikinius kepimo indelius.

5. Į skardą įpilkite šilto vandens, sudėkite į ją paruoštus kepimo indelius ir dėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30 minučių. masė turi iškepti, bet ne apskrusti.

6. Ištraukę iš orkaitės, leiskite atvėsti ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai.

7. Tada ant kiekvienos porcijos tolygiai užberkite po 1 arbatinį šaukštelį rudojo cukraus.

8. Nustatykite orkaitės rėžimą, kad kaitintų tik iš viršaus (dar geriau jei orkaitėje yra skrudinimo grotelės).

9. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

10. Sudėkite indelius į skardą aukščiausioje pozicijoje ir kepkite apie 1 minutę, kol cukrus išsilydys ir gražiai paruduos

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai