Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Vanilės ekstraktas 2 šaukšteliai
Miltai stiklinė
Kakava stiklinė
Druska žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruoškite 20 cm skersmens apskritą kepimo skardą.

Plaktuvu sumaišykite abiejų rūšių cukrų, sviestą, vanilės ekstraktą iki vientisos purios masės, tada įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite.

Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą ir druską. Palaipsniui suberkite miltų masę į masę su kiaušiniais, kruopščiai išmaišykite.

Suberkite į turimą tešlą smulkiai sutrupintą šokoladą, išmaišykite su šaukštu.

Supilkite tešlą į pasiruoštą kepimo skardą, kepkite 35 – 40 min.

Paskui palikite kepinį atvėsti iki kambario temperatūros ir supjaustykite kvadratėliais. Papuoškite juos plakta grietinėle ir braškėmis ar kokiomis kitomis uogomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai