Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite virti.

2. Užvirus virkite kelias minutes, nupilkite vandenį su putomis, jei reikia išimkite mėsą ir išplaukite puodą, pripilkite švaraus vandens, įberkite druskos, pipirų, žirnelių, įdėkite lauro lapų ir vėl užvirkite.

3. Virkite 20 minučių.

4. Sudėkite raugintus kopūstus, suberkite mažais gabaliukais pjaustytas bulves.

5. Virkite dar 20 minučių.

6. Patiekite su grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba

Rusiška raugintų kopūstų sriuba
Lengvai paruošiamas
2 val.

Rusiška raugintų kopūstų sriuba

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais