Ingredientai
svogūno
0.5
vnt.
aliejaus
2
v. š.
česnako
2
skiltelės
midijų
500
g
kokosų pieno
200
g
kario pastos
1
v. š.
kalendros šakelių
keletas
Porcijos: 1
Midijos su kariu ir kokosų pienu – gurmaniškas patiekalas. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Midijos su kariu ir kokosų pienu papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnako skilteles susmulkinkite ir sudėkite į prikaistuvį su aliejumi.
2. Smulkintas daržoves kepkite apie 3–4 min., kol suminkštės.
3. Dėkite nuplautas midijas, supilkite kokosų pieną ir sudėkite kario pastą. Išmaišykite.
4. Troškinkite apie 5–7 min.
5. Į lėkštę sudėkite midijas su padažu ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai