Ingredientai

svogūno 0.5 vnt.
aliejaus 2 v. š.
česnako 2 skiltelės
midijų 500 g
Porcijos: 1
Midijos su kariu ir kokosų pienu – gurmaniškas patiekalas. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Midijos su kariu ir kokosų pienu papuoškite kalendros šakelėmis.

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnako skilteles susmulkinkite ir sudėkite į prikaistuvį su aliejumi.

2. Smulkintas daržoves kepkite apie 3–4 min., kol suminkštės.

3. Dėkite nuplautas midijas, supilkite kokosų pieną ir sudėkite kario pastą. Išmaišykite.

4. Troškinkite apie 5–7 min.

5. Į lėkštę sudėkite midijas su padažu ir papuoškite kalendros šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai