Ingredientai

Obuoliai 2 vnt.
Vanduo 50 ml
Amerikietiškas lauko kepsnių padažas 1 indelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 130 °C. Įtrinkite mėsą prieskoniais.

2. Sudėkite mėsą, supjaustytus obuolius ir svogūnus į troškintuvą ar puodą ir užpilkite amerikietišku lauko kepsnių padažu bei vandeniu.

3. Uždenkite dangčiu ir neatidengdami troškinkite orkaitėje apie 5–6 valandas.

4. Mėsa yra paruošta, jei jos gabalėlį galima lengvai atskirti šakute.

5. Suplėšykite mėsą šakute ir sumaišykite su padažu.

6. Patiekite sudėtą į mėsainio duonelę kartu su kopūstų salotomis ir raudonojo svogūno griežinėliais.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai