Ingredientai

Šviežios jautienos maltinis mėsainiams ruošti 2 vnt.
Mėsainių bandelės 2 vnt.
Lėtai virtų kiaulienos šonkaulių mėsa (paruošta) 150 g
Česnakinis padažas 1 v. š.
Aštrios garstyčios 1 a. š.
Kečupas 2 v. š.
Čederio sūris 2 riekelės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Įdedame šonkaulius kepti į orkaitę 25 minutėms (pagal nurodytą instrukciją ant pakuotės).

2. Kol šonkauliai kepa, pasiruošiame salotas: smulkiai šiaudeliais supjaustome kopūstą, dedame česnakinį padažą, pusės šaukštelio garstyčių, įpilame šlakelį citrinos sulčių, įberiame druskos.

3. Išsikepame jautienos maltinį mėsainiui. Kepame 3,5 min. iš abiejų pusių (priklausomai nuo to, kokį apkepimą mėgstate). Apvertus maltinuką, ant viršaus uždedame čederio sūrio, kad jis išsilydytų. Ant sausos keptuvės pašildome mėsainių bandeles.

4. Kuomet iškepa šonkauliai, šakute lengvai nuimame mėsą nuo kaulų.

5. Mėsainių bandeles ištepame kečupu ir, jeigu mėgstate – likusiomis garstyčiomis.

6. Ant mėsainio bandelės dedame paruoštas salotas, tuomet mėsos paplotėlį su sūriu, ant viršaus – šonkaulių mėsą (be kaulo) ir uždengiame kita bandelės puse.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai