Ingredientai
Makaronai
500
g
Pievagrybiai
200
g
Citrinos žievelė
1
šaukštelis
Sviestas
50
g
Česnakai
1
skiltelė
Grietinėlė
300
ml
Muskato riešutai
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Parmezano sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dideliame puode išvirkite makaronus (vandenį būtinai pasūdykite).
Nusunkite ir, kol paruošite padažą, laikykite šiltai.
Puode ištirpinkite sviestą ir 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite nuluptus grybus.
Tada įdėkite sutrintą česnako skiltelę, sutarkuotą ar sumaltą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, pagardinkite muskatais ir juodaisiais pipirais.
Nuolat maišydami pavirkite 1–2 minutes ant mažos ugnies.
Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir pavirkite dar 3 minutes.
Padažą užpilkite ant makaronų, užbarstykite juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.
Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.
Atsiliepimai