Ingredientai

Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Česnakai 1 skiltelė
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Dideliame puode išvirkite makaronus (vandenį būtinai pasūdykite).

Nusunkite ir, kol paruošite padažą, laikykite šiltai.

Puode ištirpinkite sviestą ir 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite nuluptus grybus.

Tada įdėkite sutrintą česnako skiltelę, sutarkuotą ar sumaltą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, pagardinkite muskatais ir juodaisiais pipirais.

Nuolat maišydami pavirkite 1–2 minutes ant mažos ugnies.

Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir pavirkite dar 3 minutes.

Padažą užpilkite ant makaronų, užbarstykite juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai