Ingredientai
Makaronai
300
g
Aliejus
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Konservuoti pomidorai
400
g
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Raudonas vynas
100
ml
Bazilikai
pagal skonį
Cukrus
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Riešutai
150
g
Džiovinti pomidorai
1
sauja
Kietasis sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Puode įkaitinkite aliejų, pridėkite smulkintą svogūną, česnako skilteles,
porą minučių patroškinkite.
Sudėkite trintus pomidorus, pomidorų padažą, supilkite raudonąjį vyną.
Pagardinkite smulkintais bazilikais, druska, juodaisiais pipirais ir cukrumi, uždengę patroškinkite 30 minučių. Į šį padažą įmaišykite
smulkintų saulėje džiovintų pomidorų ir riešutų.
Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, juos nusausinkite ir sumaišykite su paruoštu padažu.
Užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio ir patiekite.
Atsiliepimai