Ingredientai

Makaronai 300 g
Aliejus 1 šaukštas
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Konservuoti pomidorai 400 g
Pomidorų padažas 2 šaukštai
Raudonas vynas 100 ml
Bazilikai pagal skonį
Cukrus 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Riešutai 150 g
Džiovinti pomidorai 1 sauja
Kietasis sūris 50 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Puode įkaitinkite aliejų, pridėkite smulkintą svogūną, česnako skilteles,
porą minučių patroškinkite.

Sudėkite trintus pomidorus, pomidorų padažą, supilkite raudonąjį vyną.

Pagardinkite smulkintais bazilikais, druska, juodaisiais pipirais ir cukrumi, uždengę patroškinkite 30 minučių. Į šį padažą įmaišykite
smulkintų saulėje džiovintų pomidorų ir riešutų.

Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, juos nusausinkite ir sumaišykite su paruoštu padažu.

Užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio ir patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu