Ingredientai

Vanduo 200 ml
Kalendros žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Krapai žiupsnelis
Mėtos žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 1
„Patiekalas pribloškia paprastumu. Ypač geras, jei nuo pirmadienio sugalvoji sveikai maitintis“,- taip savo naujojoje knygoje „Pasaulio puodai“ keliautojas Vytaras Radzevičius pristato šį receptą.

Gaminimo eiga

Į keptuvėje verdantį vandenį dedama smulkiais gabaliukais peiliu sukapota vištiena ir maišant kepama troškinama apie 3-4 min.

Paruošta vištiena nukošiama, dedama į dubenį, barstoma druska, juodi malti pipirai, smulkintos petražolės, mėtų lapeliai, kalendra čili pipirai, pilamos šviežiais spaustos citrinų sultys ir žuvies padažas. Viskas permaišoma.

Į pašildytą makaroninę lėkštę dedami karšti virti ryžiai, ant jų dedamos šiltos išmaišytos vištienos salotos. Ant viršaus barstomos smulkintos kalendros.

Smaguris

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai