Ingredientai

cukraus žiupsnelis
miltų 4 v. š.
aliejaus 3 v. š.
druskos žiupsnelis
Krabų lazdelės tešloje – vieniems užkandis, o kitiems gali būti ir vakarienė. Beje, labai skani. Šio recepto labiau ieškoma artėjant savaitgaliui ar šventėms, tad nutarėme pateikti jums iš anskto, kad galėtumėte jau dabar išsisaugoti krabų lazdelių tešloje receptą.

Gaminimo eiga

1. Petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniu, druska, pipirais, cukrumi ir IKI pienu.

2. Į masę berkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės (panašios į blynų tešlą).

3. Krabų lazdeles mirkykite tešloje ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 1–2 min.

4. Patiekite su mėgstamu padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai