Ingredientai

Morkos 3 vnt.
Obuoliai 4 vnt.
Aguonos 3 šaukštai
Petražolės 2 šaukštai
Majonezas šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Sumaišykite su aguonomis, smulkintais petražolių lapeliais ir majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla