Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kaip galima smulkiau supjaustykite kietai virtus kiaušinius.

2. Išlydykite sviestą ir sumaišykite su smulkintais kiaušiniais.

3. Atskirkite šviežių kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius supilkite į virtų kiaušinių ir sviesto masę, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

4. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir įmaišykite į kiaušinių masę.

5. Įberkite nedidelę saują maltų džiūvėsėlių ir gerai išminkius formuokite kotletus.

6. Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kiaušinių baltymuose.

7. Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste ant nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Čekiški kotletai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Čekiški kotletai

Daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Daržovių kotletukai

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Grikių ir cukinijų kotletukai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių ir cukinijų kotletukai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba