Ingredientai
Bulvių
6 vnt.
Varškė
200 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
0.5 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje (dar skanesnės bulvės bus, jei verdant įmesite porą laurų lapų ir kvapniųjų pipirų žirnelių).
2. Išvirtas nusunkite ir gerai sutrinkite.
3. Sumaišykite su druska ir per sietelį pertrinta varške.
4. Svieste apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir smulkiai tarkuotas morkas. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.
5. Sudėkite į bulvių masę.
6. Įmuškite kiaušinius ir gerai išminkykite.
7. Kotletus kepkite svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.