Ingredientai
MANTINGA sviestinių kruasanų
2
vnt.
kiaušinių
2
vnt.
sviesto
40
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
smulkintų petražolių
1
v. š.
tarkuoto kietojo sūrio
1
v. š.
Kiaušinienės variacijų – galybė. Šįkart siūlome pasigaminti ir kike kitaip paruošti pusryčius. Svietiniame kruasane pateikta kiaušinienė ir atrodys prašmatniai, ir bus labai skani.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpinus kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.
2. Kiaušinius išplakite ir dėkite į keptuvę su sviestu. Kepkite vis maišydami apie 3–4 min.
3. Iškeptą kiaušinienę gardinkite druska, pipirais ir petražolėmis.
4. Iškeptus kruasanus pjaukite išilgai ir į vidų sudėkite iškepusią kiaušinienę ir apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai