Ingredientai

druskos žiupsnelis
čiobrelio 2 šakelės
Rozmarino 2 šakelės
česnako 1 skiltelė
bulvių 3 vnt.
poro 0.5 vnt.

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos kulninės odelę įpjaukite vertikaliais ir horizontaliais pjūviais, užberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarinų, užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir prieskonius įtrinkite į mėsą.

2. Česnako skiltelę susmulkinkite. Bulves supjaustykite skiltelėmis, porą – griežinėliais, mėlynąjį svogūną – šiaudeliais.

3. Į skardą sudėkite bulvių skilteles. Ant viršaus dėkite pjaustytą porą, svogūną, česnaką, užpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų ir uždėkite kiaulienos kulninę. Dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 90 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai