Ingredientai
kiaulienos kulninės
1
kg
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
čiobrelio
2
šakelės
Rozmarino
2
šakelės
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
česnako
1
skiltelė
bulvių
3
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
poro
0.5
vnt.
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos kulninės odelę įpjaukite vertikaliais ir horizontaliais pjūviais, užberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarinų, užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir prieskonius įtrinkite į mėsą.
2. Česnako skiltelę susmulkinkite. Bulves supjaustykite skiltelėmis, porą – griežinėliais, mėlynąjį svogūną – šiaudeliais.
3. Į skardą sudėkite bulvių skilteles. Ant viršaus dėkite pjaustytą porą, svogūną, česnaką, užpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų ir uždėkite kiaulienos kulninę. Dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 90 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai