Ingredientai
Kiaušinis
1 vnt.
Aliejaus
1 v. š.
„Iki“ kaizerio bandelės
1 vnt.
Serbentų uogienės
2 v. š.
Braškių ir/ar mėgstamų uogų, vaisių
0.5 saujos
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi įmuškite kiaušinį. Jį iškepkite nevartydami.
2. Sausoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite MANTINGA grūdinės mėsainio bandelės „Cosmos“ viršutinę pusę.
3. Apkeptą bandelę įdėkite į lėkštę, ant jos užtepkite serbentų uogienės. Tada ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį. Užberkite uogų ir cinamono, papuoškite mėtos lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG