Karštas patiekalas, kurio gaminimui sugaišite vos 10 minučių, – kiaulienos kepsneliai su parmezano sūriu. Pikantiško skonio jie patiks ieškantiems kiek neįprasto recepto. Iškeptus Kiaulienos kepsnelius apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir kaparėliais.

Gaminimo eiga

* Krapus ir kaparėlius susmulkinkite. Česnako skiltelę sutarkuokite.

* Sumaišykite kartu su tarkuotu sūriu ir alyvuogių aliejumi.

* Kiaulienos nugarinę iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.

* Ant kepsnelių sudėkite sūrio mišinį.

* Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 200 °C temp. apie 10 min.

* Iškeptus kepsnelius apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir kaparėliais. Papuoškite petražolėmis ir užberkite aitriųjų paprikų dribsnių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai