Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
1
kg
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Baltagūžiai kopūstai
vnt.
Pomidorų pasta
100
ml
Petražolės
sauja
"Santa Maria" žvėrienos prieskoniai
1.5
šaukšto
"Santa Maria" akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite skiltelėmis, morkas - kubeliais. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek
pakepkite.
Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska. Sudėkite į keturias dalis perpjautą kopūstą ir užpilkite pomidorų pasta.
Pabarstykite druska. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val., kol ji taps minkšta. Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.
Atsiliepimai