Porcijos: 2
Keptų morkų salotos su graikišku jogurtu – puikus patiekalas šventiniam stalui. Tai lengvas, bet labai gardus užkandis. Keptų morkų salotos su graikišku jogurtu papuoškite mėtų lapeliais.

Gaminimo eiga

* IKI ŪKIS morkas supjaustykite stambiais griežinėliais, pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais.

* Morkas sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30–40 min.

* Mėtos lapelius susmulkinkite. Graikišką jogurtą sumaišykite su mėtomis, kuminu, druska, pipirais. Gerai išmaišykite.

* Iškepusias morkas pravėsinkite ir patiekite su jogurto padažu. Keptų morkų salotos su graikišku jogurtu apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei papuoškite mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai