Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Bulves supjaustykite į 4 dalis, svogūną – ketvirčiais. Obuoliui išpjaukite sėklas, nulupkite žievę ir supjaustykite didesniais kubeliais.
2. Supjaustykite marinuotus agurkėlius griežinėliais, silkę – didesniais gabaliukais, kiaušinius pjaukite į 4 dalis.
3. Keptuvėje su aliejumi apkepkite bulves, įberkite pipirų. Apskrudus, įpilkite šviesiojo sirupo – taip jos karamelizuosis. Susmulkinkite česnaką ir berkite ant bulvių. Įtarkuokite citrinos žievelės, pilkite baltojo vyno acto ir pakaitinkite 1 minutę.
4. Bulves dėkite į serviravimo lėkštę, tada ant viršaus visus pjaustytus ingredientus, pilkite padažą. Papuoškite mėgstamomis žolelėmis.
ALFO PATARIMAI:
· Šias salotas galite valgyti šiltas, bet jos ypatingai skanios ir atvėsusios.
· Vietoj silkės galite naudoti sūdytą lašišą.
Atsiliepimai