Ingredientai

Miltai 0.5 stiklinės
Krakmolas 0.5 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Razinos 1 stiklinė
Cinamonas 0.5 a. š.
Porcijos: 5
Įvairių yra kalėdinių pyragų. Gamindami pagal vieną receptą jį brandiname, kitas receptas – šviežiai kepto ir iškart valgomo pyrago. Šis kalėdinis pyragas – būtent toks.

Gaminimo eiga

1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus išplakite iki standžių putų.

2. Trynius išsukite su cukrumi, suberkite miltus ir krakmolą. Gerai išmaišykite.

3. Suberkite džiovintus vaisius (slyvas smulkiai supjaustykite), riešutus ir prieskonius. Išmaišykite.

4. Sudėkite baltymus ir išmaišykite.

5. Tešlą sukrėskite į sviestu gerai išteptą kepimo formą.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

7. Patiekite kalėdinį pyragą atvėsusį.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai