Ingredientai

Marinuotos silkių filė 300 g
Marinuoti burokėliai 200 g
Virtos morkos 200 g
Obuoliai 200 g
Marinuoti agurkai 200 g
Svogūnai 100 g
Majonezas 300 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas išvirkite ar naudokite seniau virtas.

Silkių filė gerai nuvarvinkite.

Visus produktus supjaustykite šiaudeliais.

Sudėkite sluoksniais į indą, kiekvieną sluoksnį plonai apliekite majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla