Gaminimo eiga

1. Silkę supjaustykite juostelėmis. Prieš tai, jei ji per sūri, pamirkykite vėsiame vandenyje ir dar kartą nuplaukite. Išdėliokite lėkštėje.

2. Moliūgą sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite prieskonius, bei pakepkite su sviestu, kol suminkštės. Pakepintą svogūną sumaišome su tarkuotu šviežiu moliūgu.

3. Daržoves uždėkite ant silkės. Pagardinkite gaivios žalios spalvos smulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais