Ingredientai

Kalakutienos krūtinėlės filė pjausniai 4 vnt.
Druska pagal skonį
Sultinys 250 ml
Garstyčios 2 šaukšteliai
Morkos 150 g
Aliejus 4 šaukštai
Cheresas 3 šaukštai
Krakmolas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mėsą pasūdome, pabarstome pipirais ir iš vienos pusės aptepame garstyčiomis.

Grybus ir morkas smulkiai supjaustome, apkepiname su 2 šaukštais sviesto. Po to pabarstome druska ir pipirais, pridedame petražolių ir varškės. Viską gerai išmaišome.

Paruoštą faršą dedame ant pjausnių. Viską susukame į suktinukus ir dar kiekvieną apsukame kiaulienos šonine ir sutvirtiname siūlu.

Paruoštus suktinukus apkepiname likusiame aliejuje. Supilame sultinį. Viską kepame apie 30 min., 200 C temperatūroje.

Sumaišome cheresą su grietinėle ir supilame į atsiradusį sultinį, paskui supilame ištirpintą vandenyje krakmolą, pagardiname prieskoniais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai