Ingredientai
jautienos kepsnio
200
g
svogūnėlio
0.5
vnt.
petražolių
1
saujelė
kaparėlių
2
a. š.
žaliųjų citrinų sulčių
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
anakardžių
1
saujelė
krapų šakelių
keletas
Porcijos: 2
Jautienos tartaras – patiekalas ne tik gurmanams. Šį užkandį paruošite gana nesudėtingai. Puoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.
Gaminimo eiga
* Jautienos kepsniui nupjaustykite plėves ir perteklinius riebalus. Supjaustykite smulkiais kubeliais.
* Susmulkinkite svogūnėlį ir petražoles. Sumaišykite su kapota mėsa ir kaparėliais.
* Viską pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis, šaukštu aliejaus, pipirais ir druska. Išmaišykite.
* Berkite riešutų, pipirų. Papuoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai