Jautienos tartaraspatiekalas ne tik gurmanams. Šį užkandį paruošite gana nesudėtingai. Puoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.

Gaminimo eiga

* Jautienos kepsniui nupjaustykite plėves ir perteklinius riebalus. Supjaustykite smulkiais kubeliais.

* Susmulkinkite svogūnėlį ir petražoles. Sumaišykite su kapota mėsa ir kaparėliais.

* Viską pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis, šaukštu aliejaus, pipirais ir druska. Išmaišykite.

* Berkite riešutų, pipirų. Papuoškite jautienos tartarą krapų šakelėmis, apšlakstykite aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai