Ingredientai

Šalavijai 1 žiupsnelis
Druska 1 žiupsnelis
Lydytas sviestas 1 šaukštas
Baltas vynas 6 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.

Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.

Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.

Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis