Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Aliejus 0.5 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Razinos 2 saujos
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi ir aliejumi.

2. Po truputį įmaišykite miltus su kepimo milteliais.

3. Suberkite riešutus ir razinas.

4. Visus produktus gerai sumaišykite.

5. Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą formą.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai