Ingredientai

Pagrindui:
Pilno grūdo avižiniai dribsniai 4 šaukštai
Medaus ar klevų sirupas 1 a. š.
Masei:
Gerai sunokęs bananas 1 vnt.
Čija sėklos 1.5 šaukšto
Papuošimui:
Šaldytos avietės
Mėtų lapeliai
Porcijos: 2
Receptu dalijasi tinklaraščio „Keičiu į sveikesnį“ autorė Giedrė Renevė (https://www.facebook.com/Keiciuisveikesni/).

Gaminimo eiga

1. Visus ingredientus skirtus pagrindui sumaišome ir gauta mase padengiame atsegamos formelės dugną (11 cm skersmens).

2. Ant viršaus pilame trintą bananą sumaišytą su varške ir čija sėklomis.

3. Tortą paliekame ilsėtis šaldytuve mažiausiai 2-3 val.

4. Prieš patiekiant puošiame mėtos lapeliais ir šaldytomis avietėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“