Ingredientai
Pagrindui:
Pilno grūdo avižiniai dribsniai
4
šaukštai
Riešutų sviestas
1
šaukštas
Medaus ar klevų sirupas
1
a. š.
Masei:
Varškė
180
g
Gerai sunokęs bananas
1
vnt.
Čija sėklos
1.5
šaukšto
Papuošimui:
Šaldytos avietės
Mėtų lapeliai
Porcijos: 2
Receptu dalijasi tinklaraščio „Keičiu į sveikesnį“ autorė Giedrė Renevė (https://www.facebook.com/Keiciuisveikesni/).
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus skirtus pagrindui sumaišome ir gauta mase padengiame atsegamos formelės dugną (11 cm skersmens).
2. Ant viršaus pilame trintą bananą sumaišytą su varške ir čija sėklomis.
3. Tortą paliekame ilsėtis šaldytuve mažiausiai 2-3 val.
4. Prieš patiekiant puošiame mėtos lapeliais ir šaldytomis avietėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai