Ingredientai

Medus 2 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštelis
Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Ryžiai 200 g
Citrinų sultys 3 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Grietinėlė 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išspauskite česnaką. Medų, jei reikia, kiek pakaitinkite, kad ištirptų.

Sumaišykite medų, česnaką aliejų ir sojos padažą. Marinatu gerai ištepkite vištų blauzdeles ir palikite pusei valandos pastovėti šaldytuve.

Prieš kepant vištų blauzdeles dar kartą gerai ištepkite marinatu ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Patiekite su ryžiais, apšlakstytais citrinos sultimis ir grietinėle, ir šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai