Ingredientai

Aliejus stiklinė
Česnakai 2 skiltelės
Gvazdikėliai šaukštelis
Muskato riešutai šaukštelis
Sojos padažas 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis aliejuje.

Vištienos krūtinėles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų drožlėse ir kepkite česnakiniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, gvazdikėliais, imbieru ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai