Ingredientai
Vištienos filė
1
kg
Aliejus
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Mangai supjaustyti
1
stiklinė
Rudasis cukrus
stiklinė
Gvazdikėliai
šaukštelis
Džiovinto imbiero milteliai
2
šaukšteliai
Muskato riešutai
šaukštelis
Sojos padažas
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Migdolų drožlės
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis aliejuje.
Vištienos krūtinėles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų drožlėse ir kepkite česnakiniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, gvazdikėliais, imbieru ir muskatu.
Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.
Atsiliepimai