Ingredientai

Džiovintos slyvos 100 g
Džiovinti persikai 100 g
Migdolai 100 g
Cukraus pudra 0.5 stiklinės
Romas 1 šaukštas
Rudasis cukrus 3 šaukštai
Sezamo sėklos 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Džiovintus vaisius gerai nuplaukite. Pamerkite ir palaikykite bent pusvalandį.

Vaisius ir riešutus gerai sumalkite ir sumaišykite su cukraus pudra bei romu.

Iš gautos masės darykite rutuliukus, apvoliokite juos rudajame cukruje arba sezamo sėklose ir padėkite šaltai kelioms valandoms.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla