Ingredientai
Džiovintos slyvos
200
g
Džiugo sūris
200
g
Česnakai
1
skiltelė
Majonezas
100
g
Graikiniai riešutai
100
g
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.
Gaminimo eiga
Džiovintas slyvas užpilkite karštu vandeniu ir palikite valandai.
Suminkštėjusias slyvas nusausinkite ir suformuokite krepšelius.
Į krepšelius su šaukšteliu dėkite tarkuoto Džiugo sūrio, sumaišyto su išspaustu česnaku ir majonezu.
Papuoškite graikiniais riešutais.
Kitas užkandžio paruošimo variantas: džiovintas slyvas susmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu, česnaku ir majonezu. Masę sudėkite į nusipirktus vieno kąsnio krepšelius.
Atsiliepimai