Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Kai virsite sultinį, įdėkite į jį žiupsnelį pankolių sėklų ir anyžio žvaigždę.

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite miltus ir maišydami kepinkite kol neliks žalių miltų kvapo.

Dilgėlės nuplikykite ir susmulkinkite.

Sudėkite į sultinį kepintus miltus, gerai išmaišykite ir užvirkite, sudėkite dilgėles ir pavirkite kelias minutes.

Kiaušiniams užkaiskite vandenį, įpilkite į jį šiek tiek druskos, šlakelį acto ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą, suleiskite kiaušinius be lukšto ir virkite 3-4 minutes. Kad būtų patogiau, galite kiaušinį įmušti į mažą indelį ir iš indelio staigiu judesiu įleisti į verdantį vandenį.

Patiekite sriubą su kiaušiniu virtu marškinėliuose, pabarstykite svogūnų laiškais ir pipirais.

bulviukose.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba