Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Kai virsite sultinį, įdėkite į jį žiupsnelį pankolių sėklų ir anyžio žvaigždę.

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite miltus ir maišydami kepinkite kol neliks žalių miltų kvapo.

Dilgėlės nuplikykite ir susmulkinkite.

Sudėkite į sultinį kepintus miltus, gerai išmaišykite ir užvirkite, sudėkite dilgėles ir pavirkite kelias minutes.

Kiaušiniams užkaiskite vandenį, įpilkite į jį šiek tiek druskos, šlakelį acto ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą, suleiskite kiaušinius be lukšto ir virkite 3-4 minutes. Kad būtų patogiau, galite kiaušinį įmušti į mažą indelį ir iš indelio staigiu judesiu įleisti į verdantį vandenį.

Patiekite sriubą su kiaušiniu virtu marškinėliuose, pabarstykite svogūnų laiškais ir pipirais.

bulviukose.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai