Ingredientai
kalafiorai
450
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Čederio sūris
120
g
Dižono garstyčios
40
g
Druska
pagal skonį
pipirai
pagal skonį
laiškiniai česnakai
10
g
kietasis sūris
60
g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Užmaišykite apkepo masę: smulkiai sukapokite kalafiorus ir įdėkite į gilų dubenį.
* Atskirame dubenėlyje išplakite kiaušinius kartu su garstyčiomis, druska, pipirais, kapotais laiškiniais česnakais ir tarkuotu čederio sūriu. Gautą plakinį pilkite ant kalafiorų ir gerai išmaišykite.
* Kepkite: tolygiai paskirstykite masę į keksiukų kepimo formą (galima kepti ir vientisoje kepimo formoje). Užtarkuokite ant apkepo viršaus kietojo sūrio.
* Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
* Pilnai atvėsintus, laikykite uždarame inde, šaldytuve 2-3 dienas nuo pagaminimo.
Atsiliepimai